Let op de Website is nog in opbouw, kunt u uw gewenste aanhanger niet vinden bel of stel uw vraag via contact. 

Over

HomeOver

Sinds 2009 is MPDBV opgericht als onderneming voor uitbesteding van pakket routes voor Postnl en DPD.

Het bedrijf groeide uit tot meer dan 50 routes uitbestede routes in Noord-Nederland. Naar de economische en wettelijke veranderingen in 2016  is de onderneming van uitbestedingskantoor overgegaan in een ZMP bedrijf en verhuisd naar de Ceresweg 9 in Leeuwarden. in eind 2021 bleek dat de gestelde doelen en werkwijze van MPDBV niet overeenkwamen met de wensen van de opdrachtgevers en is per maart 2022 besloten deze activiteiten te staken.

Door de activiteiten en aankoop van meerdere aanhangers tussen 2008 en 2022 is de interesse  voor aanhangers ontstaan, wat hierin vooral opviel is de enorme variatie en de ontastbare manier van prijzen. het verrassende is dat de Online verkoop nog minimaal van toepassing waardoor de transparantie van de prijzen erg onduidelijk is. wat duidelijk is dat er veel gevestigde merken in Nederland en Belgie worden aangeboden en de meeste aanhanger dealer zicht richten op onderhoud. Er is een klein aantal dealer die wel een ruimtelijk voorraad aanbieden en landelijk verkopen.

MPDBV heeft bewust gekozen om TEMARED importeur en Dealer te worden en zich niet te mengen in de al verkopende merken in de Benelux. Temared is wereldwijd een van de grootste aanhanger producenten en werd maar beperkt aangeboden in Nederland en Belgie. Aangezien TEMARED een uniek assortiment heeft in Multi Platforms, Autoambulances, Motoraanhanger, Boottrailer en betaalbare bakwagens is het de meest complete aanvulling op de bestaande merken.

Het uiteindelijk doel van MPDBV is een transparante netto/netto prijsstelling zodat iedere klant dezelfde scherpe prijs betaald, wat mogelijk is omdat MPDBV rechtstreeks per volle vrachtwagen inkoopt bij de fabriek.

Daarnaast worden alle aanhanger en trailers geleverd op AL-KO of Knott assen en dissels,, welke bij u onderhoudsspecialist op de hoek kan worden onderhouden. 


Met vriendelijke groet,

Michel Bootsman

DGA MPDBV

Winkelwagen
Aanmelden

Nog geen account?

Een account aanmaken

Categories

Vakantie

Van 11 augustus tot 1 september zijn wij met vakantie. Stel gerust uw vragen via WhatsApp, dan zullen wij u zo snel mogelijk antwoorden.